25 september 2021
12:30

Huddinge IF P08:3 div 4

Referat: Stuvsta IF - Huddinge IF P08:3 div 4

Dagens träningsmatch gick av stapeln i ett fantastiskt solsken på Visättra IP. Spelmässigt inleder vi matchen bra. Våra uppspel från målvakten som vi jobbat mycket på denna vecka fungerar som det ska. Innan den första perioden tar slut tar vi ledningen genom ett välplacerat skott signerat Adrian Lalami. I den andra perioden kvitterar Stuvsta efter lite slarv av oss i uppspelsfasen men genom Peter Russom återtar vi ledningen. I den tredje perioden utökar Peter Russom våran ledning på straff till 3-1. Stuvsta börjar forcera och lyckas göra både ett reduceringsmål och en kvittering efter en snyggt avvägd lobb. Sammanfattningsvis var det en jämn och lyckad tillställning, men det är alltid lite snöpligt att tappa en tvåmålsledning.

Slutresultatet blev Stuvsta IF - Huddinge IF 3-3.

Målen: Peter Russom 2, Adrian Lalami 1